واعظی: انتخاب مردم بدانند با قهر با صندوق مشکل بر طرف نمی شود.-راهبرد معاصر

واعظی: انتخاب مردم بدانند با قهر با صندوق مشکل بر طرف نمی شود.

محمود واعظی گفت: مردم بدانند با قهر با صندوق مشکل بر طرف نمی شود. دولت آینده اگر با مشارکت بالا انتخاب شود حتما انسجام داخلی افزایش می یابد و مشکلات بین المللی بهتر حل می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 16
کد خبر: ۹۱۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمود واعظی رییس دفتر رییس جمهور امروز چهارشنبه درحاشیه جلسه هیات دولت درباره اینکه آیا نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در مذاکرات وین تاثیر می گذارد؟ گفت: سیاست خارجی در اکثر کشورها جدا از مسایل جناحی و داخلی است.

 

وی ادامه داد: با توجه به آنکه این مذاکرات از اهمیت برخوردار است و اصولی که در این مذاکرات رعایت می شود چارچوبی است که رهبری ترسیم کرده اند و آنچه که پیش می رود براساس چارچوب نظام است، انتخابات ریاست جمهوری نباید مزاحمتی برای مذاکرات به وجود آورد.

 

واعظی افزود: تیم مذاکره کننده بیان کرده هر آنچه که توافق شده زمانی نهایی تلقی می‌شود که ایران به همه خواسته هایشان برسیم. امیدواریم در هفته های آینده خبرهای خوبی بشنویم.

 

وی درباره اقدامات دولت در زمینه انتخابات گفت: دولت وظیفه اش این است که در انتخابات بی طرف باشد و انتخابات سالم برگزار کند، این انتخابات شاخصه متفاوت به سایر انتخابات داشت زیرا سلامت کارکنان انتخابات یک اصل به شمار می‌رود.

 

واعظی خاطرنشان کرد: رای مردم، حق الناس است و دولت و وزارت کشور باید این را به عنوان امین مردم حفظ کنند، امیدوارم انتخابات به خوبی برگزار شود.

 

وی افزود: مردم به آنچه که برخی در داخل و برخی در خارج بیان می‌کنند توجه نکنند، زیرا به دنبال دلسرد کردن و ناامید کردن مردم هستند و از برخی مشکلات که به دلیل جنگ اقتصادی به وجود آمده سو استفاده می‌کنند و به مردم را خط می دهند و یا کمپین راه می اندازند اما بدانند مهم ترین چیز که سرمایه کشور است موضوع حق تعیین سرنوشت و مشارکت سیاسی و حضور در پای صندوق رای است زیرا حکمرانی صحیح از این طریق به وجود می آید وانتخاب می‌شود.

 

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: مردم بدانند با قهر با صندوق مشکل بر طرف نمی شود. دولت آینده اگر با مشارکت بالا انتخاب شود حتما انسجام داخلی افزایش می یابد و مشکلات بین المللی بهتر می توان حل شود./فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده